KOCAELİ / İZMİT - İzmit Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Mrt

21 Mart Down Sendromu gününde öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından 'Farklılıklarımızı Fark Et Ağacı' etkinliği çalışması yapıldı.

Mrt

Diyetisyen Nur Sema Şahin Sağlıklı ve Dengeli beslenme hakkında  okulumuz öğretmen,öğrenci ve velilerine bilgi verdi

Mrt

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç.Dr.Mustafa OTRAR ve İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Dr.Kader Arkan Sezgin okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

İzmit Edebali Ortaokulu Rehber Öğretmeni Nilgün BACAK İLE Kocaeli Üniversitesi PDR Bölüm Öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler

Ara

Kocaeli Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü Kızılay Kulübü Öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Ara

İlimiz Mehmet Akif Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri özel gereksinimli akranlarıyla ilgili  Tübitak proje çalışması kapsamında öğrenci,veli ve öğretmenlerimizle çalışma gerçekleştirdiler.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni ve Engelliler Haftası etkinliğimizi çoşkuyla kutladık.Refakatçi annelerin okulumuzda açılan'Kadın Terziliği' kursunda çocuklarına diktikleri kıyafetleri öğrencilerimiz bir defile ile sundular.Ayrıca öğrenci ürünleiyle de bir sergi açtık.